Psykolog til unge

psykolog til unge

Find din psykolog til unge hos PsykologCenter Aarhus

Når du leder efter en psykolog til unge, er det essentielt at finde en der kan støtte unge hvor de er. Find en psykolog til unge der kan være i øjenhøjde med de unges problemer hos PsykologCenter Aarhus. De har speciale i psykologhjælp til børn og unge og tager hånd om den unge. For dem er det vigtigt at have et sted med ro og tryghed. Det giver plads til svære følelser så en både de kan føle sig tryg med. De tilbyder psykolog til unge i form at både individuel samtaleterapi og gruppeterapi. Det er også individuelt for børn, hvordan de bedst har brug for hjælp. Det mener de at børnene skal være med til at definere.

Der er meget pres på unge i dag og med en psykolog til unge er det vigtigt at kunne forstå det pres.

I alderen 1-12 år kan man finde en psykolog til unge i et program der hedder Cool Kids. Det bygger på principper fra kognitiv adfærdsterapi og er gruppeterapi. Børnene kan finde et fællesskab hos dem, der har trygge rammer og god rådgivning til at finde løsninger i fællesskab. Hos PsykologCenter Aarhus fokuserer de på at være en psykolog til unge der kan skabe trygge rammer. Fra alderen 13-17 har de en gruppe der hedder Chilled. Gruppen bygger på samme principper som Cool Kids gruppen, men tilpasset til alderen. De lidt ældre unge har ofte brug for et andet udgangspunkt når de er blevet ældre og det har PsykologCenter Aarhus fokus på.

Som psykolog til unge fokuserer de på angst, i former af adskillelse fra familie, sociale situationer, eller i anfald.

PsykologCenter Aarhus har et fællesskab, hvor der er plads til kollegial sparring som psykolog til unge. Hos dem, bliver du mødt med et humanistisk menneskesyn der passer til en psykolog til unge. De mener at der skal være rum til tryghed og de ønsker at skabe et frirum fra presset. De fokuserer på at hjælpe den unge videre og bearbejde fastlåste adfærdsmønstre. Når du leder efter en psykolog til unge, er det vigtigt at finde én der skaber trygge rammer. Der kan være mange årsager for at unge har brug for hjælp, om det er tab, stress, dårligt selvværd.

Hvad end det er, vil PsykologCenter Aarhus være en psykolog til unge der giver den unge plads til følelserne.

Det er sundt at have fokus på éns mentale sundhed, også som barn og uanset alle kan man få brug for hjælp. De ønsker at være et tilbud for psykolog til unge, uden skam og mere stress over at skulle bruge hjælp. Med den rigtige hjælp kan give plads til at de unge kan føle sig mentalt stærke. Børn der har fokus på deres eget mentale sundhed, bliver til voksne med et sundt selvværd. Alle kan få brug for hjælp til deres mentale sundhed, ikke kun voksne. Som psykolog til unge, kan PsykologCenter Aarhus hjælpe de unge med at komme videre på en sund måde. Hos dem kan du finde trygge rammer, ro og individualiseret hjælp til unge.