Er der en lille efternøler på vej?

Er der en lille ny på vej? Måske er der gået et stykke tid, siden I sidst har haft en baby, og derfor kan en efternøler godt skabe lidt ekstra stress. De gamle babysager er måske kylet ud eller ligger i en forputtet kasse på loftet, som I nok aldrig finder frem til. Der er mange gode grunde til, at man får brug for hjælp, når man pludselig skal være forældre igen. Læs mere her.

Nye muligheder til nye forældre

Som kommende forældre er der nogle basisting, man skal have styr på. I kender sikkert allerede til langt de fleste, men måske er der også kommet nyere muligheder til, siden I sidst er blevet forældre. Kunne I for eksempel finde en slyngevugge sidste gang? Det er en art svingvugge, som putter sig om barnet, så det næsten giver en følelse af at være tilbage i mors mave. Det kan være værd at overveje, hvis I ønsker nogle alternativer til, hvordan jeres barn skal sove. Barnet har sine behov, men I har så sandelig også jeres, og derfor kunne I også tænke over, om det kunne være godt med lidt ny selvforkælelse. En massagestol skader ingen- udover dem, der ikke selv har en.

Tag en slapper

Disse to forslag var måske ikke, hvad du havde ventet at læse. Men nogle gange er det en god idé at gentænke, hvad man har brug for og lede efter nye muligheder. Begge dele er med til at udvikle og bevare barnet- og forælders fysik og velvære, og det er jo ren win win. Så begynd at tænke i nye baner, men vær ikke stresset over at skulle have alle sager på plads, inden den lille melder sin ankomst. Det hele skal nok gå, og I har jo prøvet det før. Stop sammenligningen og start forfra.