Find den bedste variant af BIBS sutter til dit barn

Hos BIBS sutter kan du finde den perfekte sut til dit barn. Den klassiske runde model minder meget om brystet, da suttehoved er i naturgummi. Dette vil for barnet virke naturligt, og nogle børn vil have nemmere ved at bruge denne model. Supreme modellen har et bredt symmetrisk suttehoved. Mange børn foretrækker denne sut over den klassiske runde.

 

Du skal vælge BIBS sutter, fordi sutterne er lavet af ordentlige materialer. Dit barn skal have ordentlige sutter, fordi sutter er noget, de har i munden i lang tid. BIBS prøver også at gøre deres produktion så grøn som mulig. De tror på, at det er vores børn og børnebørn, som skal arve jorden efter os, og derfor skal den afleveres i ordentlig stand.

 

De forskellige sutter hos BIBS

Hos BIBS er det overskueligt at finde en ordentlig sut til dit barn. De har to modeller. Den klassiske runde som nogle børn bedst kan lide, fordi den minder dem om brystet, og det vil for nogle børn virke mere naturligt for barnet at bruge denne. Andre børn kan bedre lide supreme modellen. Den har et bredt suttehoved, og skjoldet gør det nemt for barnet at trække vejret.

  • De runde BIBS sutter: De runde BIBS sutter kommer i tre forskellige størrelse, afhængig af hvor gammel din baby er. Den klassiske runde skjold og suttehoved er i naturgummi, den minder om brystet, og det vil virke naturligt for barnets sutterefleks. Sutten er designet på den måde så, at den buer væk fra ansigtet, det sikre, at barnet lettere kan få vejret og formindsker irritation omkring munden.
  • BIBS sutter model supreme: BIBS sutter i modellen supreme er en nyere model. Den har et bredt symmetrisk suttehoved. Mange børn foretrækker denne sut frem for den runde. Den er designet på en meget enkel måde, skjoldet sikre, at barnet nemt kan trække vejret, og den er virkelig god hvis dit barn har tendens til at have sart hud omkring munden.
  • De forskellige størrelser: Den klassiske runde kommer i tre størrelser. Str 1 er bedst til babyer mellem 0-6 måneder. Str 2 er 6+måneder, det er, den mest anvendte størrelse og kan bruges hele sutte perioden. Str 3 er 18+ måneder. I supreme sutten er der 2 størrelser. Str 1 er til nyfødte og op til 6 måneder. Str 2 er universel og kan bruges af nyfødte til de er 36+ måneder.

 

Hvor vælge BIBS sutter?

Du skal vælge BIBS sutter, hvis du vil sikre, at dit barns sutter ikke er fyldt med farlige stoffer. Det er vigtigt, at sutterne er i høj kvalitet, da dit barn har dem i munden i lang tid. BIBS sutter er 100% BPA-fri, PVC-fri og phthalat-fri og opfylder EU standard EN-1400. Hvis de ikke er lavet ordentligt, kan dit barn blive syg af dem på længere sigt. Hvis BIBS får du sutter i høj kvalitet til en god pris. Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalgt BIBS sutter, og der vil med sikkerhed være nogen til dig.

BIBS prøver at gøre deres produktion så bæredygtig som mulig. Alt det strøm de bruger, til deres produktion er lavet af europæiske vindmøller Sutternes indpakning er lavet af 80% genbrugsplast.