3 gode idéer til ønskesedlen for teenagere

Skal du i gang med at skrive en ønskeseddel til jul eller til din fødselsdag? Men er du helt på bar bund i forhold til, hvad du skal ønske dig, eller ønsker du blot en smule inspiration til, hvad du kan skrive på sedlen? Læs med videre her og find tre gode idéer til gaveønsker.

Hvad kan jeg skrive på min ønskeliste?

Du kan skrive et væld af ting på din ønskeliste. Du kan blandt andet ønske dig følgende:

  • En bærbar computer

Alle teenagere vil gerne have en bærbar computer. Har du en gammel model, der snart ikke kan mere? Eller har du udset dig en ny smart computer, som du drømmer om at eje? En bærbar computer er altid et rigtig godt ønske til din ønskeliste.

  • En højttaler

Det er oplagt at skrive en højttaler på din ønskeseddel. De fleste teenagere lytter til musik hele tiden, og der findes intet bedre end at høre musik på en højttaler af god kvalitet. Du kan ydermere skrive en bærbar højttaler på listen. Med en bærbar højttaler kan du nemt tage musikken med dig.

  • Plakater

Er dine vægge på værelset kedelige, og hænger der slet ikke noget på den? Hvorfor så ikke skrive plakater på ønskesedlen? Ikke nok med at du kan få noget spændende op at hænge på væggene, så kan plakater også være med til at udtrykke din personlighed, og hvad du godt kan lide. Det kan være plakater med dit yndlingsband, din yndlingsfilm eller noget helt andet.