Oplev friheden som ung

Som ung eller teenager kan man have mange drømme om at opleve spændende eventyr, lækre sandstrande og forskellige kulturer, før livet drejer sig hen på en eventuel videregående uddannelse eller et voksent arbejdsliv. Især nogle unge vælger at rejse jorden rundt eller at rejse til en bestemt feriedestination, når de for eksempel har et sabbatår.

På den anden side kan det også være, at du mangler inspiration til din næste tur. Derfor er der nedenfor samlet to afrikanske rundrejser, hvor du ikke kun vil få muligheden for at opleve en anderledes kultur, en interessant historie og en smuk natur, men også vil få muligheden for at opleve lækre sandstrande.

5 dages rundrejse til Gambia og Senegal

Med en rundrejse til både Gambia og Senegal kan du komme på en tur, der er spækket med indholdsrige højdepunkter med alt lige fra historie, religion og traditioner. Tilhørende kan du få et vildt indblik i den afrikanske kultur og ikke mindst komme tæt på både dyrene og naturen. Ferien egner sig især til dig, som elsker at opleve natur og kultur, og hvor de lækre sandstrande kommer som anden prioritet. En god tommelfingerregel er at huske solcreme, når hedebølgen slår og kan give anledninger til solstik.

8 dages rundrejse til Senegal

Derimod kan det også være, du gerne vil have en rundrejse spækket med både interessant natur og kultur, samtidig med at der kan blive tid til de lækre sandstrande. Så kan det være værd at overveje en rejse til Senegal. Her kan det blive en ferie, hvor du kan forlænge ferien med en uge, og dermed bruge den sidste uge på at slappe af ved stranden. Derudover vil du stadig få muligheden for en ferie, der byder på natur og historie. En god ide er derfor at huske både sit praktiske tøj til de lærerige feriedage og badetøj til de dejlige badedage.