Sådan holder du et brag af en 18-års fødselsdag

Fujifilm Superia X-tra 800 Nikon F3 Nikkor AI-S 50mm f1.4

Fylder du snart 18 år eller er lige fyldt 18 år og gerne vil holde et brag af en 18 års fødselsdagsfest kan det være, at du umiddelbart er helt tom for ideer. Hvordan skal festen være, hvor og hvordan skal den afholdes for at blive absolut mindeværdig og helt unik? Det kan være en sand jungle at finde ud af, så her giver vi noget inspiration til, hvordan du kan holde din mindeværdige 18 års fest. Læs med her.

Inviter hele familien på ø-hop

Måske havde du forestillet dig en fødselsdag, hvor hele familien var samlet og I lavede noget rart sammen og fik en god oplevelse i naturen. Så kan det være en ide at lave ø hop med hele familien, for eksempel i det Sydfynske Ø hav. Her kan I tage færgen fra Svendborg til Ærø og her fejre din fødselsdag på en fin restaurant, hvor hele familien får lov til at fejre dig med sange, middag og taler. Det vil helt sikkert være noget, som I aldrig vil glemme. Ærø er jo omringet af vand og udsigten til vandet fra restauranten vil give en helt særlig feststemning til alle. I kan også tage til Langeland eller nogle af de helt små øer, hvor Tåsinge også er en oplagt mulighed.

Indspil en musikvideo

Er I nogle teenagere, der bare elsker at spille og høre musik for fuld udblæsning har I måske ikke tænkt på, at I selv kan indspille jeres egen musikvideo. Det er der professionelle firmaer, der står for og I skal bare booke sådan en indspilning og de vil tage sig af resten. Når I møder op, vil der være tøj, som I kan tage på og fødselaren kan vælge sit yndlingsnummer, som I skal indspille. I kommer i lydstudiet, og I bliver filmet til en video, som I selv bestemmer indholdet af. Det er megasjovt og helt sikkert noget, som vil være et godt minde bagefter. Her kan du sidde i ro og mag og nyde musikvideoen og igen og igen se den og mindes den sjove fødselsdag.

Hold en temafest for din 18-års fødselsdag

Har du lyst til at holde din 18-års fødselsdag i hjemmet, kan du med fordel holde den som en temafest. Her bestemmer du selv temaet og det kan være alt fra Hollywood glamour rød løber tema til heavy metal tema. Det skal bare være noget, som du elsker og dermed bliver det en god fest. Bed gæsterne om at komme udklædte og det vil i sig selv være megasjovt. Her kan gæsterne få lov til at udfolde deres fantasi og kreativitet og vise, hvilke idoler, de har og sætter pris på. Er det glamourtema, kan man komme i flotte gallakjoler og pingvin sæt og sætte håret vildt og med fake diamanter i diademet i håret. Bare giv den gas og fødselaren vil virkelig påskønne det som et minde om hans eller hendes helt unikke 18-års fødselsdag.