Tips til at vælge termotøj til børn

Det er årets første rigtige snefald, og dine børn vil gerne ud at lege. Før du sender dem ud, skal du sørge for, at de er pakket ordentligt ind! Følg disse tips til valg af termotøj til børn, så de kan holde sig varme og glade.

Vælg kvalitetsmateriale

At holde dine børn varme i det kolde vintervejr starter med at vælge et godt basislag til unge. Et basislag skal effektivt transportere sved væk og isolere kroppen. Basislag af høj kvalitet kan være fremstillet af enten syntetisk materiale eller merinould. Merinould er normalt den bedre kvalitet, men det kan være klogest at købe et billigere (dog stadig af høj kvalitet) syntetisk materiale til dine børn, hvis de stadig er i vækst.

Find den rigtige pasform

Sørg for, at de basislag, du vælger, passer dine børn korrekt. Et basislag, der sidder rigtigt, er stramt, men ikke snærende. Hvis dit barn ikke kan bevæge sig behageligt, eller hvis det føler, at blodcirkulationen bliver afskåret, er tøjet for stramt! Når du køber termotøj til børn, kan det være fristende at købe en større størrelse for at tage højde for væksten. Det skal du ikke gøre, da det kan mindske termotøjets effektivitet.

Overvej termiske bukser

Hvis dine børn er ude at lege i sneen, vil du gerne sikre dig, at deres ben også forbliver varme og tørre. På kolde dage bør dit barn bære et par termobukser som et basislag under de normale bukser for at holde dem ekstra varme. Vælg termobukser på samme måde, som du ville vælge termotrøjer – vælg det rigtige materiale og den rigtige pasform for at holde dit barn varmt og tørt.

Vælg termisk tilbehør

Endelig skal du vælge det rette vintertilbehør til dit barn. Det kan være varme sokker, huer, handsker, halstørklæder og andet tilbehør, som du mener, at de har brug for. Der findes termiske varianter af hvert af disse tilbehør, som vil give dine børn den ekstra varme, de har brug for. Når du vælger et af disse tilbehør, skal du undgå bomuld, da det absorberer fugt hurtigt og tørrer langsomt, så dit barn føler sig vådt og koldt. Dette er især vigtigt, når du vælger sokker.

Det er vigtigt at vælge et kvalitetsunderlag og andet termisk tilbehør til dine børn for at holde dem varme. Brug disse tips til valg af termotøj til børn denne vinter for at holde dine børn varme og tørre, mens de har det sjovt i sneen.