Mangler du inspiration til efterårsmoden? – Så kig med her

Inden længe begynder træernes blade at skifte farve og vejret bliver køligere. Selvom der nok er mange, der ikke glæder sig til de koldere tider, så er der dog alligevel noget at glæde sig over. Det er nemlig efterårsmoden. Til efteråret kommer der en masse nye kollektioner frem, der passer perfekt til efterårsvejret. Så mangler du lidt inspiration til efterårsgarderoben? Så kan du starte med at søge på nanushka shop online og udforske et spændende mærke, samt deres efterårskollektion. Ellers kommer der her lidt tips til din efterårsgarderobe.

Hvorfor vælge nanushka?

Nanushka er et mærke fra Budapest, grundlagt af Sandra Sandor. De designer og sælger tøj, sko og accessoires. Nanushka er et unikt mærke, der har fokus på håndværk og detaljer. Alle items fra nanushka shop online er lavet efter komfort og det at have en god funktionalitet. At købe sit tøj hos Nanushka, er også et bæredygtigt valg. De materialer, der bliver brugt til produkterne, er valgt med udgangspunkt i lavt klimaaftryk. Hvilket betyder at materialerne er økologiske og miljøvenlige. Derved behøves du ikke at have dårlig samvittighed, over at købe nyt tøj, da det er et miljøvenligt valg. Så hvis du kunne tænke en bæredygtig efterårsgarderobe, hvor tøjet har et unikt design i bohemisk stil, så skal du prøve Nanushka.

Hvad skal du have i din efterårsgarderobe?

Ifølge grundlæggeren af nanushka shop online, bør enhver kvinde have en flot frakke og et par gode jeans i sin garderobe. Dette er i hvert fald et det godt sted at starte. Et par gode sorte bukser, samt et par gode jeans er ideelt for en efterårsgarderobe. Cardigans og strik er også godt at have til de køligere dage. Hvis du er til kjole og nederdel, passer det også ind i efterårsgarderoben. Der kan du bare smide et par strømpebukser ind under.