Guide til at opnå en god fest

Når man skal holde en god fest, er det en fordel, at du har planlagt festen og gjort dig en række forberedelser. Måske du ikke tidligere har holdt en fest? Uanset om det er en større eller mindre fest, du har i tankerne, kan du læse nærmere her og finde en guide til, hvordan du kan arrangere en god fest.

Vælg et tema eller brug festlige elementer

Når du holder en fest, kan festlige elementer gøre festen endnu bedre, såsom et simpelt festival armbånd. For at skabe en festlig stemning kan du med fordel vælge at holde en temafest. Nærmest kun fantasien sætter grænser for, hvilket tema, du kan afholde. Temaet kan være alt fra rave party til udklædningsfest. Ønsker du ikke en temafest, kan du i stedet benytte dig af festlige elementer, som bidrager til en festlig stemning. Det kan være en dj, balloner eller et festival armbånd til hver gæst, som du selv designer.

Planlæg en aktivitet eller festlige indslag

Kender dine gæster ikke hinanden, er der flere gode måde til at ryste dem sammen på. Udover de festlige elementer, som et festival armbånd bidrager med, så giver aktiviteter og festlige indslag altid et godt grin og kan i den grad være med til at sætte ekstra gang i festen.

  • En quiz, der i princippet kan omhandle alt mellem himmel og jord. Den kan omhandle arrangøren af festen, være en fodbold- eller sangquiz. En anden mulighed er, at quizzen omhandler temaet netop for at skabe en rød tråd, hvis du altså vælger at afholde en temafest.

  • Karaoke er en rigtig icebreaker og kan være en smule grænseoverskridende, men det er uden tvivl en aktivitet, som rigtig kan sætte gang i festen.

  • Tegn og gæt, hvor personen, der skal tegne, tegner det ord, vedkommende har fået tildelt, og resten af holdet skal gætte.