Spil paintball i København

Har du før prøvet at spille paintball? Ellers er det i hvert fald nu, du har muligheden for at prøve sjove og spændende baner af i København. Paintball er et spil, hvor adrenalinen pumper rundt i blodet, imens du klarer dig igennem banerne sammen med dit hold.

Et helt andet univers

Paintballbanerne danner således rammen om et helt andet univers, som du træder ind i. Her skal du sammen med dit hold spille imod et andet hold, imens I klarer jer gennem banen sammen. Det er essentielt at have de helt rigtige rammer, hvis man ønsker at spille paintball, da det er vigtigt at kunne leve sig helt ind i spillet. Dette kan du imidlertid få her i København – nærmere betegnet Dragør – hvor du finder syv paintballbaner, der således skal danne rammen for et helt nyt univers.

God idé til jeres næste arrangement

Måske du skal til at holde fødselsdag eller et andet arrangement i den nærmeste fremtid? Så kunne dette være en oplagt mulighed, hvis du godt kan lide lidt action og spænding. Her kan du således invitere dine venner eller familie hen, hvor I vil få en spændingsfyldt- og sjov oplevelse sammen. Det er tillige muligt at købe fadøl, vin med mere, idet der er en bar på stedet, som I kan benytte. Desuden kan der ligeledes tilkøbes mad, hvilket I eventuelt kan nyde efter jeres paintballkamp.

Se priserne online

Der er forskellige pakker, som man kan købe. Det er nemlig individuelt, hvor mange kugler man ønsker at købe til sit spil. Her er der forskellige muligheder – herunder 100, 250, 500 og 750 kugler. Priserne på disse forskellige pakker kan du kigge på online, hvor du ligeledes kan læse mere om selve spillet og stedet. Endvidere har du mulighed for at se en video, der viser paintballstedet, så du ved, hvordan det ser ud, inden du skal spille.