Hold orden med en kabelbakke

Du kender det sikkert – kabler over det hele som flyder og går i filter. Med en kabelbakke kan du holde orden over dine kabler, og få et stilrent udtryk som signalerer orden. Der findes næppe noget som ser mere rodet ud end adskillige kabler under et fjernsyn, som ikke løber i en kabelbakke. Der findes et stort udvalg af forskellige kabelbakker alt efter længde og tykkelse. En kabelbakke kan også bruges, hvis et givent kabel skal løbe over en stor afstand i huset – det kunne f.eks. være fra en router ned til børneværelset. For at beskytte kablet bedst muligt, kan det anbefales at kablet løber i en aluminiumsbakke, som beskytter kablet mod vrid, tryk og evt. fugt.

Hvilken kabelbakke skal man vælge?

Før du vælger den rette kabelbakke, bør du stille dig selv spørgsmål som antal af kabler der skal løbe i kabelbakken, tykkelsen på kablerne og længden på kablerne. Har man styr på disse forudsætninger, så er man godt klædt på til at købe sin næste kabelbakke. Det kan anbefales at investere i en aluminiums kabelbakke, som udover at beskytte og organisere kablet, også giver et stilfuldt udtryk. I dag kan man få aluminiums kabelbakker i mange forskellige farver og størrelser, og der er derfor også den helt rette aluminiums kabelbakke for dig. Find den rette kabelbakke hos en lang række forhandlere både fysisk og online.

Sikker og moderne løsning

Udover at være en moderne løsning, er det også mere sikkert at have kabler til at løbe i kabelbakker. Dette skåner dine kabler fra hverdagens slid og støv, og der er stor sandsynlighed for at dine installationer holder i længere tid. Overvej inden du monterer kablerne i kabelbakken, at du kender hvilket kablet som går hvorhen – du kan evt. mærke kablerne med en lille seddel eller en tuds.