Den perfekte dag med drengene

Vinsmagning

Er tiden snart inde til, at du skal samles med drengene? Det er altid en udfordring at finde en dag, der passer ind i alles kalender, men når det nu endelig lykkes, skal det selvfølgelig også være en gennemført dag med en masse hygge. Har du lidt svært ved at vurdere, hvad I skal lave, og har du måske endda fået æren for at planlægge selve dagen? Frygt ej, her i indlægget kommer vi med tre gode ideer, I kan kaste jer over, når I endelig samles til noget hygge. 

Arranger din egen vinsmagning

Smagninger af forskellige slags er altid et hit. Det kan være alt lige fra øl, whisky, rom og selvfølgelig også vin. Det er ved alle disse typer muligt at købe smagninger hos professionelle, men måske er budgettet ikke til det, og måske vil I gerne holde det i privaten. Her er vin et rigtig godt bud, da du kan få en god portion flasker hjem til en fornuftig sum penge – i modsætning til 6 flasker whisky, som hurtigt løber op. 

Eksempelvis kan du på &Skål finde en masse lækker vin til skarpe priser, hvis du har brug for at få nogle lækre flasker hjem.

Tag i escape room

Escape room er blevet utrolig populært i den seneste tid, men hvor godt vil du og gutterne klare jer, når I først kommer under pres i et escape room. Konkurrence er altid sjovt, og måske endda endnu sjovere når man faktisk skal arbejde sammen. Et escape room er den perfekte løsning, hvis I skal have pulsen op og hjernen på arbejde – vi anbefaler, at det bliver gjort før en eventuelt vinsmagning.

Prøv en tur på brætspilscafe

Ligesom escape rooms er det også blevet utrolig populært at tage på brætspilscafe. Det gælder både for folk, der er vant til at spille, men også folk der sjældent kaster sig over andet end  end de klassiske spil som Hint, Partners og Bezzerwizzer.

Hos de fleste brætspilscaféer kan du nemt få rådgivning til at finde spil, der lige passer til det antal personer, I måtte være. Derudover er noget af det fede ved denne type caféer, at I kan købe drinks, øl, sodavand, snacks og en masse andet lækkert til ganen, mens I spiller.

Der er mange muligheder, når gutterne skal på besøg. Af oplevelser mener vi bestemt at de tre ovenstående er rigtig gode bud på aktiviteter, I kan lave, når gutterne samles til en hyggedag.